SANGUNDERVISNING - SOLOSANG

I efteråret 2022 har jeg desærre ikke flere ledige tider

Skriv dig på min venteliste, hvis du ønsker at blive kontaktet, så snart jeg får et afbud eller en plads ledig.
 

 

ELSKER DU AT SYNGE?
Og vil du gerne rykke til næste level - hvad det end betyder for dig! Så kan jeg hjælpe dig videre. 

 

Jeg er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh og har undervist i sang og stemmetræning siden 1988 - og jeg ELSKER det :)
Gennem årene har jeg lært om mange forskellige sangteknikker og efter at have mistet min egen stemme i en længere periode er jeg blevet specialiseret både i stemmerehabilitering, genoptræning og sceneskræk.


Som sanger har jeg vundet en grammy med min soul trio Me, She & Her for "årets nye danske navn", og vi havde bl.a. et kæmpe hit med sangen "I Count the Minutes" af Diane Warren.

Jeg har sunget på utallige indspilninger, tv- og radio shows samt et hav af live koncerter i Danmark, Sverige, Norge, New York, Philadephia og Seattle.

Flere af mine egne sange er blevet spillet i radioen i DK, UK og US, og jeg har også været så heldig at synge kor for både Mariah Carey og John Legend.


Jeg elsker at arbejde med stemmer eg har en stor passion for at coache andre sangere.

Jeg underviser også i kor, klaver, sangskrivning, improvisation og performance, og jeg arbejder derudover ofte som vocal producer for andre kunstnere, når de skal indsynge deres vokaler i studiet og/eller træne op til en stor musical-/teaterrolle eller audition.

Det er min erfaring, at mange mennesker – også tit professionelle – har ubrugt potentiale i deres stemme, og at de i virkeligheden kan meget mere, end de tror. 
Det ser jeg som en skøn udfordring at få lov til at udfordre og være med til at udfolde.​

​Jeg underviser i København i mit sanghus på Vesterbro, i et musikstudie på Islands Brygge samt i et musikstudie på Prags Boulevard - og så underviser jeg også via zoom.

 MINE SANGELEVER SIGER:


"Jeg kontaktede for nyligt Susanne, ikke som veninde eller for at drikke kaffe - hvilket bestemt også er hyggeligt - men som sanglærer, da jeg havde brug for nogle redskaber.

Jeg var begyndt at følte en slags hinde eller filter henover stemmen, når jeg sang og var blevet lidt frustreret over det, så det begyndte at fylde og tage mentalt fokus, når jeg var ude og spille. Jeg var endda tæt på at kontakte en halslæge, for at få tjekket for ødemer eller andet slid.

Jeg fik én sangtime hos Susanne, hvor hun med øvelser fik tunet sig ind på min udfordring. Vi optog undervisningen (memo på telefonen), og jeg lavede opvarmingsøvelserne nogle gange om ugen og laver dem fortsat konsekvent inden jeg skal ud og spille.

Følelsen af filter og rømmende hæshed i bestemte områder er væk og også den mentale “blokering”, og det virkede faktisk allerede efter de første par gange.

Næsten for godt til at være sandt, I know, men jeg er glad og syngende, og vil klart anbefale et smut forbi Susanne hvis du står med en stemmeudfordring".

- Heidi Degn

 

"Jeg mødte Susanne tilbage i 2017, og har gået til undervisning hos Susanne lige siden.

Susanne har hjulpet mig med at udvikle mig som sanger, og været en enorm støtte og hjælp under tilblivelsen af min første jazz-EP.

Susanne er en fantastisk underviser, og hun er i stand til at skræddersy undervisning og vocal coaching, så det passer til lige netop dine behov. Man er ikke et sekund i tvivl om, hvor vigtigt det er for Susanne, at du føler dig tryg i musikken og sangen. Hun går op i din udvikling både som sanger/performer og som person. Det gør, at man føler sig tryg og ”hjemme” sammen med Susanne.

Hver gang jeg har været til undervisning hos Susanne, går jeg opløftet og glad derfra. 

Jeg kunne ikke ønske mig nogen bedre underviser og coach end Susanne."

- Nina Stark, jazzsangerinde. 
 

"Som bassist var jeg ikke vant til at synge andet end andenstemmer, og i hvertfald ikke lead…. så det var ret grænseoverskridende at skulle åbne op og synge igennem… og så over for en anden!
Susanne fik mig med det samme til at føle mig tryg.
På en nærværende og professionel måde udfordrede og støttede Susanne mig til at synge toner og ting jeg ikke troede jeg kunne.
Jeg fik udforsket mit “instrument” som faktisk var velfungerende….o g så havde jeg en lyd, som var min. Tak!"

- SP, bassist

"Flora har fået undervisning af Susanne i mere end 5 år, og pt går hun til solosang og klaver hver uge, kor hver anden uge og har netop meldt sig til både sangskrivningskursus og sangerbootcamp i sommerferien 2021.

Susanne har på en professionel, entusiastisk og inspirerende måde været grundstenen i Floras sang- og performanceudvikling - først som støtte for den 10 årige pige og nu som udfordrer af en 15 årig teenager. I undervisningen har Susanne stor empati samt en god følelse af, hvordan den enkelte elev styrkes.

Udover at vi nyder Susannes altid gode humør, så åbner Susanne også dørene op til et kæmpe netværk inden for musikkens verden. Resultatet er at Flora altid kommer glad, syngende hjem fra undervisning og der er oftest 1-2 arrangementer at se frem til. Det kan være på scenen i Tivoli, live i radioen med Kesi, på Kronborg, den lille scene på Brofogedvej eller i studiet på Njaslgade.

Musikalsk er Susanne således en dygtig underviser, støtte, udfordrer og stor musikalsk inspiration for Flora".

- Kh Helle, Flora og Peter"
 

"Vi havde længe ledt efter et sted, hvor vores datter Simone (dengang 11 år) kunne finde et musikalsk kreativt frirum, og vi fik anbefalet Susanne Ørum af en fælles bekendt. Susanne har en exceptionel evne til at møde Simone præcis, hvor hun er - både i hendes musikalske udvikling men også helt ned til humøret på dagen. Samtidig har hun formået at skabe en stejl læringskurve i et trygt miljø, hvor Simone har udviklet sine færdigheder indenfor både sangteknik, klaverspil og sangskrivning - men også personligt hvor hendes selvtillid vokser i takt med, at Susanne præsenterer hende for passende udfordringer."

Charlotte Christensen-Degn - mor til Simone, 13 år.


PRISER FOR SOLOSANG:

25 min: 500 kr

50 min: 1000 kr

8 X 50 min: 7.600 kr (du sparer 400 kr)

8 x 25 min: 3.800 kr (du sparer 200 kr)

Der er 5-10 min mellem hver elev, så der kan blive luftet ud, vasket hænder og sprittet af.

 

  • Afbud skal ske senest 24 timer før - ellers koster det et klip på klippekortet.
    Ved sygdom skal afbud dog gives senest kl. 9 samme morgen.

  • I tilfælde af, at undervisningen ikke kan gennemføres ved fysisk fremmøde på grund af myndighedernes anbefalinger, gennemføres undervisningen via en egnet platform. 

  • Hvis du har milde symptomer, der kan tyde på COVID-19 må du ikke møde op til undervisning. Hvis du har været syg, skal du have været symptomfri i 48 timer inden du må møde op til undervisning.

FLERE SANGELEVER SIGER:

 

"I forbindelse med min tid som rytmisk sang- og korledelsesstuderende på Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg, havde jeg den store fornøjelse at blive undervist af Susanne Ørum på den årlige stævneuge. 
Susanne var en stor inspiration for alle på holdet med sine fantastiske sangfærdigheder, sit engagement og sit vindende væsen.
Sjældent har jeg mødt en lærer så velforberedt og tjekket som Susanne, og dette smittede i den grad af på holdet. 

På det følgende skoleår (dvs. 2008/09) valgte jeg af samme grunde Susanne som flexfags-sanglærer, og nu hvor jeg er flyttet til København, har en af topprioriteterne været at komme med i hendes soulkor, Shiva. 

Susanne er en sanglærer på højeste niveau med en naturlig autoritet, samtidigt med at hun er meget tillidsvækkende.
Man føler sig både udfordret på en sund måde og i gode hænder hos hende, og jeg vil til enhver tid give hende min varmeste anbefaling."

- Natasja Becker Vinther, cand.musicae i rytmisk sang og korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium.

 

"Jeg har fået undervisning i sang, klaver, sangskrivning, hørelære og performance af Susanne Ørum igennem tre år, og jeg har aldrig haft så meget glæde af nogen form for undervisning.

Susanne brænder virkelig for det hun gør, og det kommer helt klart til udtryk i hendes undervisning. 

Hun har et fantastisk engagement, som gør det umuligt ikke at følge med i det hun lærer mig!

Selvom hun har mange elever, evner  hun alligevel at få hver enkelt elev til at udvikle sig meget.

Susanne er tålmodig, motiverende, positiv og et fantastisk menneske som virkelig vil alle det bedste.

Jeg vil helt klart fortsætte hos Susanne så længe jeg kan, da jeg føler jeg udvikler mig både personligt, stemmemæssigt og musikalsk."

- Sille Bay Gercke, gymnasieelev samt sanger i soulkoret Shiva.
 

"Jeg har gået til stemmetræning hos Susanne Ørum i flere år.
Mit problem har altid været flere ting. Jeg har en tendens til at tvivle på mine egne evner, både når det kommer til improvisation og flerstemmig sang.

Susanne lærer mig igennem en utrolig inspirerende undervisning og undervisningsform, at stole mere på hvad jeg gør.
Hun lærer mig at få et meget bedre kendskab til tone- og nodelære og at kunne bruge min stemme bedre – både til flerstemmig sang, men også til improvisation.

Susannes er en utrolig dygtig underviser, der besidder meget store både kreative, men også pædagogiske evner. Hun formår at få mig til at føle mig tryg, og får mig til at føle, at det er OK at fejle imens man lærer. Hvis man var perfekt og ikke lavede fejl, var der jo ikke nogen grund til at tage undervisning.

Jeg vil anbefale Susanne til alle, barn som voksen, der har brug for professionel sangundervisning."
- Ann-Karina Søby, 42 år, sanger i countrybandet Wings and Roots.

 

"Jeg har gået til sangundervisning hos Susanne i to år.
På de to år har jeg udviklet mig meget som sanger.
Da jeg nu er på efterskole kan jeg ikke få undervisning af Susanne, men jeg savner mine glade og udfordrende sangtimer hos hende.
Man kan drømme højt om sine mål hos Susanne, hun tager dem seriøst og man arbejder sammen hen imod at opnå dem.

Jeg har snakket med flere andre af Susannes sangelever, og det vi tit kommer til at snakke om er, at Susannes undervisning udvikler én som sanger.
Susanne giver én den nødvendige kritik ,man har brug for at få, for at man kan øve sig og blive bedre til lige præcist dét man mangler øvelse i.
Samtidig er Susanne god til at give de rigtige mængder ros, så man bliver bekræftet i at det man gør er godt. Jeg kan på det varmeste anbefale sangundervisning hos Susanne Ørum."

- Josephine Kjærulf Sommer, 16 år, folkeskoleelev