SANGUNDERVISNING - SOLOSANG & SANGHOLD

 

Elsker du at synge?
Og vil du gerne rykke til næste level - hvad det end betyder for dig!

 

Jeg er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh og har undervist i sang og stemmetræning siden 1994 - dvs 25 år - og jeg ELSKER det :)
Gennem årene har jeg lært om mange forskellige sangteknikker og efter at have mistet min egen stemme i en længere periode og jeg lidt ufrivilligt blevet lidt af en ekspert både i stemmerehabilitering, genoptræning og sceneskræk.Som sanger elsker jeg at arbejde med stemmer eg har en stor passion for at undervise andre sangere.

Jeg underviser også i klaver, sangskrivning, improvisation og performance, og jeg arbejder derudover ofte som vocal producer for andre kunstnere, når de skal indsynge deres vokaler i studiet og/eller træne op til en stor musical-/teaterrolle eller audition.

Det er min erfaring, at mange mennesker – også tit professionelle – har ubrugt potentiale i deres stemme, og at de i virkeligheden kan meget mere, end de tror. 
Det ser jeg som en skøn udfordring at få lov til at udfordre og være med til at udfolde.​

​Jeg underviser i København i mit sanghus på Vesterbro samt i et stort studie på Prags Boulevard - og så underviser jeg også via Skype, hvis du bor langt væk.
 

SOLOSANG:

Her i foråret 2020 har jeg kun denne tid ledig:

- Hver anden tirsdag (tirsdage i ulige uger) kl. 12-12.55, dvs 55 min.
 

OBS: Skriv dig gerne på min venteliste, hvis du ønsker at blive kontaktet af mig, såfremt ingen af ovenstående tider passer dig, og du gerne vil blive kontaktet, såfremt der bliver en tid ledig.


PRISER FOR SOLOSANG:
 

25 min: 450 kr

8 X 25 min: 3.200 kr

45 min: 650 kr

8 X 45 min: 4.800 kr

55 min: 750 kr

8 X 55 min: 5.600 kr

SANGHOLD:


Dette hold er for de morgenfriske, og vi mødes om onsdagen fra kl. 8.30-9.50 i 10 uger med start i uge 4.

Her vil vi træne sangerkrop, stemmetræning, solosang og at lægge anden- og tredjestemmer på hinanden samt spille et lille rytmeæg, shaker osv på hinandens sange.

 

Vi skal naturligvis også improvisere og satte samt synge riffs and runs 😀💪🎵


Vinterferie i uge 7.
Der indlægges bufferuger i uge 16 og 17, som tages i brug hvis én eller flere af tidligere undervisnignsgange skulle blive aflyst af Susanne

Pris 2.500 kr for 10 gange.

MINE SANGELEVER SIGER:
 

"Som bassist var jeg ikke vant til at synge andet end andenstemmer, og i hvertfald ikke lead…. så det var ret grænseoverskridende at skulle åbne op og synge igennem… og så over for en anden!
Susanne fik mig med det samme til at føle mig tryg.
På en nærværende og professionel måde udfordrede og støttede Susanne mig til at synge toner og ting jeg ikke troede jeg kunne.
Jeg fik udforsket mit “instrument” som faktisk var velfungerende….o g så havde jeg en lyd, som var min. Tak!"

- SP, bassist

 

 

"I forbindelse med min tid som rytmisk sang- og korledelsesstuderende på Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg, havde jeg den store fornøjelse at blive undervist af Susanne Ørum på den årlige stævneuge. 
Susanne var en stor inspiration for alle på holdet med sine fantastiske sangfærdigheder, sit engagement og sit vindende væsen.
Sjældent har jeg mødt en lærer så velforberedt og tjekket som Susanne, og dette smittede i den grad af på holdet. 

På det følgende skoleår (dvs. 2008/09) valgte jeg af samme grunde Susanne som flexfags-sanglærer, og nu hvor jeg er flyttet til København, har en af topprioriteterne været at komme med i hendes soulkor, Shiva. 

Susanne er en sanglærer på højeste niveau med en naturlig autoritet, samtidigt med at hun er meget tillidsvækkende.
Man føler sig både udfordret på en sund måde og i gode hænder hos hende, og jeg vil til enhver tid give hende min varmeste anbefaling."

- Natasja Becker Vinther, cand.musicae i rytmisk sang og korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium.
 

 

"Jeg har fået undervisning i sang, klaver, sangskrivning, hørelære og performance af Susanne Ørum igennem tre år, og jeg har aldrig haft så meget glæde af nogen form for undervisning.

Susanne brænder virkelig for det hun gør, og det kommer helt klart til udtryk i hendes undervisning. 

Hun har et fantastisk engagement, som gør det umuligt ikke at følge med i det hun lærer mig!

Selvom hun har mange elever, evner  hun alligevel at få hver enkelt elev til at udvikle sig meget.

Susanne er tålmodig, motiverende, positiv og et fantastisk menneske som virkelig vil alle det bedste.

Jeg vil helt klart fortsætte hos Susanne så længe jeg kan, da jeg føler jeg udvikler mig både personligt, stemmemæssigt og musikalsk."

- Sille Bay Gercke, gymnasieelev samt sanger i soulkoret Shiva.
 

 

"Jeg har gået til stemmetræning hos Susanne Ørum i flere år.
Mit problem har altid været flere ting. Jeg har en tendens til at tvivle på mine egne evner, både når det kommer til improvisation og flerstemmig sang.

Susanne lærer mig igennem en utrolig inspirerende undervisning og undervisningsform, at stole mere på hvad jeg gør.
Hun lærer mig at få et meget bedre kendskab til tone- og nodelære og at kunne bruge min stemme bedre – både til flerstemmig sang, men også til improvisation.

Susannes er en utrolig dygtig underviser, der besidder meget store både kreative, men også pædagogiske evner. Hun formår at få mig til at føle mig tryg, og får mig til at føle, at det er OK at fejle imens man lærer. Hvis man var perfekt og ikke lavede fejl, var der jo ikke nogen grund til at tage undervisning.

Jeg vil anbefale Susanne til alle, barn som voksen, der har brug for professionel sangundervisning."
- Ann-Karina Søby, 42 år, sanger i countrybandet Wings and Roots.
 

 

"Jeg har gået til sangundervisning hos Susanne i to år.
På de to år har jeg udviklet mig meget som sanger.
Da jeg nu er på efterskole kan jeg ikke få undervisning af Susanne, men jeg savner mine glade og udfordrende sangtimer hos hende.
Man kan drømme højt om sine mål hos Susanne, hun tager dem seriøst og man arbejder sammen hen imod at opnå dem.

Jeg har snakket med flere andre af Susannes sangelever, og det vi tit kommer til at snakke om er, at Susannes undervisning udvikler én som sanger.
Susanne giver én den nødvendige kritik ,man har brug for at få, for at man kan øve sig og blive bedre til lige præcist dét man mangler øvelse i.
Samtidig er Susanne god til at give de rigtige mængder ros, så man bliver bekræftet i at det man gør er godt. Jeg kan på det varmeste anbefale sangundervisning hos Susanne Ørum."

- Josephine Kjærulf Sommer, 16 år, folkeskoleelev