BIOGRAFI

Med en stemme, som dufter stærkt og sødt af alt det gode fra USA, klare elementer fra det høje nord samt et drys af det spanske temperament skriver og synger Susanne sine egne passionerede og nærværende sange”.

- Nikolaj (fra Nikolaj og piloterne)

 

 

“From singles such as the dreamy “Peace Joy Love” and the soothing “Lullaby for Lou” Susanne has consistently demonstrated her ability as a skilled songwriter and composer”.

- Andy Collins (Scandinavian Soul)

 

 

Susanne Ørum debuterede i 1994 med pigegruppen "Me - She & Her".
De vandt en GRAMMY for "Årets nye danske navn" og havde et kæmpe hit i Danmark og Sverige med sangen “I Count the Minutes” skrevet af Diane Warren.
Hun har optrådt med sin egen musik i Danmark, Sverige, Spanien, New York, Philadelphia og Seattle.

 

 

Nytårsaftensdag 2021 sang Susanne to af sine egne sange i Go' Morgen DK.
Først nytårssinglen "Godt nyt" i selskab med de tre feat. artister Tomas Thordarson, Christina Mai og Ruoya Fanny.
Dernæst singlen "Havnet i en blindgyde" som duet sammen med Tomas Thordarson.

Begge sange akkompagneret af Anders Rose (keys) og Jesper Nørløb (perc).

Juleaftensdag 2021 var Susanne i Go' Morgen DK med sit børnekor Youngst⭐️rs og hendes egen sang, I Look to the Sky.

Sangen blev akommpagneret af Kristian Marcussen på studiets fine flygel.

Den 31. januar 2021 var Susanne inviteret i Go' Morgen DK og fremføre sangen "Solhverv" skrevet af Margrethe Vestager og hendes bror, Jacob Vestager Tybjerg.

 

Juleaftensdag, den 24. december 2020 sang Susanne sin egen helt nye single STJERNESKUD live i Go’ Morgen DK (Go’ Jul DK), og den 31. januar 2021 sang hun Jacob og Margrethe Vestagers sang, SOLHVERV, som netop er blevet optaget i Højskolesangbogen.

Susanne Ørum har medvirket på mere end 400 albums i Denmark som komponist, vokalproducer og sanger og har også sunget kor på en del danske film, tegnefilm, jingler m.m.

Senest har hun sunget kor for John Legend og Mariah Carey men også danske navne som Erann DD, Lis Sørensen, Sko/Torp, Marie Carmen Koppel, Nik & Jay, Joey Moe, Per Vers, Anna David, Chief 1, Dan Turell/Halfdan E, Brødrene Olsen m. fl.

 

Som solist har Susanne et engelsksproget album på vej, hvorfra de første singler allerede er blevet spillet på P4 samt på Mi Soul Radio i UK - her er Susanne Ørum også med singlen RIGHT ELEMENT blevet valgt som “the one to watch” - svarende til “ugens uundgåelige”.

To af Susannes singler er desuden blevet spillet på BBC 1 Xtra samt udgivet i fysisk form på to opsamlingsalbummer for fremadstormende soulartister.

 

Susanne elsker derudover at synge på dansk og har udgivet to danske singler også: KLAMPENBORG STATION - sammen med Nina Stark og Niels HP samt Vidunderlig timing. Begge danske singler er blevet spillet en del gange på P5.

 

Følgende har Susanne selv udgivet som solist via eget label, Vocal Corner:

2017: “Lullaby for Lou” (single)

2017: “Peace, Joy, Love” (single)

2018: “Master of Your Own Show” (single) - er blevet spillet på P4.

2018: “Right Element” (single) - er blevet udvalgt som THE ONE TO WATCH på Mi-Soul Radio (UK).

2019: “Don’t” (single)

2020: "Stjerneskud" (single, Shiva feat. Susanne Ørum)

2021: "Klampenborg station" (single, sammen med Nina Stark og Niels HP 

2021: "Vidunderlig timing" (single,)

2021: "Godt nyt" (single, feat. tomas Thordarson, Christina Mai og Ruoya Fanny)

2022: "Havnet i en blindgyde" (single)

2023: "Get Real" (album TBA)

 

 

Susanne Ørums kommende album, GET REAL,  præsenterer 11 soulfulde og powerfulde sange om en evig balance mellem at være til stede i den virkelig verden (selv når den er kold og hjerteløs) og at blive lullet ind i en dagdrøm, hvor alt kan være smukt og nærmest befriende.