BIOGRAFI

Med en stemme, som dufter stærkt og sødt af alt det gode fra USA, klare elementer fra det høje nord samt et drys af det spanske temperament skriver og synger Susanne sine egne passionerede og nærværende sange”.

- Nikolaj (fra Nikolaj og piloterne)

 

 

“From singles such as the dreamy “Peace Joy Love” and the soothing “Lullaby for Lou” Susanne has consistently demonstrated her ability as a skilled songwriter and composer”.

- Andy Collins (Scandinavian Soul)

 

 

Susanne Ørum debuterede i 1994 med pigegruppen "Me - She & Her".
De vandt en GRAMMY for "Årets nye danske navn" og havde et kæmpe hit i Danmark og Sverige med sangen “I Count the Minutes” skrevet af Diane Warren.
Hun har optrådt med sin egen musik i Danmark, Sverige, Spanien, New York, Philadelphia og Seattle.

 

Juleaftensdag, den 24. december 2020 sang Susanne sin egen helt nye single STJERNESKUD live i Go’ Morgen DK (Go’ Jul DK), og den 31. januar 2021 sang hun Jacob og Margrethe Vestagers sang, SOLHVERV, som netop er blevet optaget i Højskolesangbogen.

Susanne Ørum har medvirket på mere end 400 albums i Denmark som komponist, vokalproducer og sanger og har også sunget kor på en del danske film, tegnefilm, jingler m.m.

Senest har hun sunget kor for John Legend og Mariah Carey men også danske navne som Erann DD, Lis Sørensen, Sko/Torp, Marie Carmen Koppel, Nik & Jay, Joey Moe, Per Vers, Anna David, Chief 1, Dan Turell/Halfdan E, Brødrene Olsen m. fl.

 

Som solist har Susanne et engelsksproget album på vej, hvorfra de første singler allerede er blevet spillet på P4 samt på Mi Soul Radio i UK - her er Susanne Ørum også med singlen RIGHT ELEMENT blevet valgt som “the one to watch” - svarende til “ugens uundgåelige”.

To af Susannes singler er desuden blevet spillet på BBC 1 Xtra samt udgivet i fysisk form på to opsamlingsalbummer for fremadstormende soulartister.

 

Susanne elsker derudover at synge på dansk og har to danske singler på vej også - den førstkommende med udgivelse 21. maj - singlen KLAMPENBORG STATION - sammen med Nina Stark og Niels HP.

 

Allerede nu har Susanne næste single klar til udgivelse i juli, singlen VIDUNDERLIG TIMING, og senere på året udkommer hun med en engelsk single et helt album på engelsk: GET REAL.

 

Følgende har Susanne selv udgivet som solist via eget label, Vocal Corner:

2017: “Lullaby for Lou” (single)

2017: “Peace, Joy, Love” (single)

2018: “Master of Your Own Show” (single) - er blevet spillet på P4.

2018: “Right Element” (single) - er blevet udvalgt som THE ONE TO WATCH på Mi-Soul Radio (UK).

2019: “Don’t” (single)

2020: "Stjerneskud" (single, Shiva feat. Susanne Ørum)

2021: "Klampenborg station" (single, sammen med Nina Stark og Niels HP - udkommer 21. maj 2021)

2021: "Vidunderlig timing" (single, TBA)

2021:  "Get Real" (album, TBA)

 

 

Susanne Ørums kommende album, GET REAL,  præsenterer 11 soulfulde og powerfulde sange om en evig balance mellem at være til stede i den virkelig verden (selv når den er kold og hjerteløs) og at blive lullet ind i en dagdrøm, hvor alt kan være smukt og nærmest befriende.